Deze concerten zijn aangekondigd

Anp 354054071

Deze week zijn er weer wat interessante concerten aangekondigd, die jij binnenkort in Nederland kunt gaan bezoeken! Daarom zetten we ze hier bij Joe voor je op een rijtje.

Tom Jones 23 juli, Ziggo Dome
De Britse zanger Tom Jones viert zijn tachtigste verjaardag met een show op 23 juni in de Amsterdamse Ziggo Dome. De "godfather van de moderne soul", zoals concertorganisator MOJO hem noemt, gaat ter ere van zijn verjaardag op tournee langs Luxemburg, Ierland en Duitsland.

Adam Lambert | 3 september, AFAS Live
De Britse zanger Adam Lambert komt dit jaar niet een, maar twee keer naar Nederland. Naast zijn concert met Queen in de Ziggo Dome staat hij op 3 september in AFAS Live in Amsterdam, maakte concertorganisator MOJO dinsdag bekend.

Art Garfunkel 1 december, Koninklijk Theater Carré
Art Garfunkel komt dit jaar weer naar Amsterdam. De 78-jarige zanger geeft op 1 december een concert in Koninklijk Theater Carré, heeft concertorganisator MOJO dinsdag bekendgemaakt. De kaartjes zijn vanaf vrijdagochtend te koop. Garfunkel, die ook in 2018 in Carré optrad, doet de hoofdstad aan met zijn In Close-Up Tour waarmee hij momenteel door de Verenigde Staten reist. Tijdens de tournee wordt de zanger vergezeld door een gitarist en toetsenist, waarmee hij Simon & Garfunkel-nummers, solohits en covers speelt. Daarnaast leest Garfunkel fragmenten uit zijn biografie What Is It All But Luminous voor.

We wensen je alvast veel (meezing)plezier!

Foto: EPA