Er komt een reünie van Take That... mét Robbie!

Anp 408244503

Goed nieuws voor de fans van Take That! De '90s-boyband gaat binnenkort vanuit huis een liveoptreden geven, meldt The Sun. En het beste nieuws, wat ons betreft, is: Robbie Williams doet ook weer mee!

Eenmalige reünie
Robbie verliet de band in 1995 om zich op z'n solocarrière te storten. Daarna keerde hij wel nog even terug voor een periode van vier jaar, in 2010. 

Voor deze reünie gaat het om een eenmalig optreden, laat Take That in een verklaring weten. "Dit is nieuw voor ons, een onlinereünie met onze oude vriend voor een eenmalig optreden. Het is altijd fijn om weer samen te komen met Robbie en we hebben er ontzettend veel zin in om deel uit te maken van deze unieke show die iedereen gewoon thuis kan bekijken."

Ook Robbie kijkt er naar uit. Hij zegt: "Het is altijd een genot. En als we niet naar het stadion kunnen komen, brengen we het stadion gewoon naar ons toe!"

De band is niet helemaal compleet: Jason Orange mist in deze reünie. Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald en Robbie Williams zijn dus wel gewoon van de partij.

Livestream
Het concert vindt aanstaande vrijdag al plaats en zal te bekijken zijn op de YouTube- en Facebookpagina van Meerkat Music. Met het optreden wordt geld opgehaald voor Nordoff Robbins en Crew Nation, twee goede doelen die de muziekindustrie ondersteunen.

Foto: EPA