Jennifer Lopez feliciteert geslaagden

000 1on5b9

Een mooie verrassing voor geslaagde studenten in New York, die hun diploma-uitreiking vanwege het coronavirus virtueel moesten houden. Jennifer Lopez en Alex Rodriguez, beide New Yorkers, feliciteerden de geslaagden via een videoboodschap. Dit meldt E! News.

Het paar zei vereerd te zijn hen te mogen feliciteren en toespreken. "We weten dat jullie hard gewerkt hebben om dit te bereiken en dat jullie ouders, vrienden, familie en leraren ontzettend trots mogen zijn op deze prestatie. Het is teamwork en dat is ontzettend belangrijk om verder te komen. Ook moet je altijd weer opstaan als je valt, niemand kan alles in een keer perfect doen. Als wij niet waren blijven knokken in onze levens, hadden we hier nu niet gezeten."

"Jullie generatie staat voor een aantal unieke uitdagingen vanwege alles wat er momenteel in de wereld gaande is. Maar met elke uitdaging komt een mogelijkheid die je kunt benutten. Het feit dat je je diploma op zak hebt betekent niet dat je uitgeleerd bent. Dus blijf altijd een student en werk hard voor dat wat je wil bereiken."

Foto: AFP