Zo luister je via DAB+

Gettyimages 1253980314

Het liefst zou je op elke plek een radio hebben. In de keuken, naast je bed, op de badkamer, op je bureau. Daarnaast in de auto natuurlijk. Met een zo goed mogelijk geluid en een stabiele ontvangst zonder ruis. En uiteraard met zo veel mogelijk zenders, het liefst van Joe natuurlijk. Het mooie van radio is dat je het overal kunt ontvangen. Je kunt op veel manieren luisteren via FM, kabel, internet en via de Joe app.

Er is nu ook iets nieuws. Misschien heb je al eens gehoord van Digital Radio DAB+. Digital Radio DAB+ pluk je, net als FM, zo gratis uit de lucht. Geen datakosten, niks. Het is eigenlijk de digitale opvolger van FM. De voordelen van Digital Radio DAB+ zijn digitale geluidskwaliteit en veel meer zenderkeuze. In het buitenland wordt het al volop gebruikt. In Nederland wordt er nu ook landelijk uitgezonden in Digital Radio DAB+, steeds meer mensen schakelen dan ook over op Digital Radio DAB+.

Om te kunnen luisteren naar Digital Radio DAB+ heb je een moderne DAB+ radio nodig. Die koop je al vanaf een paar tientjes, maar er zijn ook al hifi-systemen voor de echte liefhebber, keuze genoeg. Ook ondersteunen de meeste nieuwe (auto)radio's DAB+ techniek waardoor je in nog hogere kwaliteit en ruisvrij kunt luisteren. Joe is uiteraard te beluisteren via Digital Radio DAB+.